Brother MFC-J5910DW
Inkoustové multifunkční zařízení - Brother - inkoustové - Barevný tisk - A3 - Čtečka karet - PictBridge - USB Brother MFC-J5910DW, A3,ADF,WiFi,LAN,USB,duplex Barevné inkoustové multifunkční zařízení s oboustranným tiskem, Wi-Fi, ADF a faxem. Bezokrajový tisk formátu A3, A4 skenování... více »
od 3 327 Kč
0% | (0) | |
20% | (1) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Brother MFC-J5910DW
- A3 tisk za super cenu, dají se sehnat celkem levné neoriginální cartridge, není náročná na prostor, prakticky zabírá stejný prostor jako A4 tiskárny
- Po krátkém užívání jsem žádné problémy nezjistil
Tiskárnu jsem vybral s ohledem na požadavek A3 tisku a tiskárna vzhledem k ceně a kvalitní značce byla jasná volba. Tiskárna splnila očekávání.
- Nezabere tolik místa jako jsem si myslel.
- Připojení přes wifi funguje perfektně i nastavení bylo jednoduché dle návodu. K tomu perfektně tiskne fotografie! A možnost dálkového (wifi) nastavení - s přehledným menu.
- Pokud chci tisknout na A3, tak tiskárna má pouze jeden zásobním tudíž musím napřed vytáhnout A4.
- Ale na A3 tisknu jen vyjímečně, tak mi to nevadí - naopak ušetřím místo za velkou krabicovou tiskárnu.
Udělal jsem dobře s tímto výběrem, protože se na to dají samostatně koupit levně inkousty i značkové od jiných výrobců!
Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí