Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Canon Pixma MG6250

Přidat recenzi

Inkoustové multifunkční zařízení - Canon - inkoustové - Barevný tisk - A4 - Čtečka karet - Oddělené náplně - PictBridge

PIXMA MG6250 je vysoce výkonné bezdrátové multifunkční zařízení kombinující inteligentní dotykový systém pro jednoduché a rychlé ovládání s ohromujícím designem a poskytující... více »

Kde koupit

• Cartrige pro každou barvu
  • Jednoduchá instalace
  • Doplňkové programy
  • Rychlý tisk
  • zdlouhavý náběh při zapnutí
  • Cena

Je to už moje třetí tiskárna Canon. A zatím jsem maximálně spokojený. Trošku pomalejší start po zapnutí. O proti mojí starší MP600. Ale jinak tiskne rychle. Canon to je klasika. Nové funkce. WiFi.Technologie: šest inkoustů, minimální velikost kapiček 1 pl.Vzhledem k počtu funkcí a kvalitě značky nevadí ani o něco málo vyšší cena.

Ověřený zákazník Alza.cz

Ivan Puhač

Přidáno: 30. března 2012

(Upraveno 30. března 2012)

Zakoupeno v Alza.cz

• -dokonalý návod na instalaci
  • -kvalita tisku i ostatních funkcí
  • -kvalita cena
  • -zdlouhavý náběh při zapnutí

-vyhovuje mi rozsahem použití, kvalitou, cenou a rozměry
-použití je jednoduché
-doporučuji nákup

krteceeek

začátečník

krteceeek

Přidáno: 1. února 2012

(Upraveno 12. února 2012)

• Multifunkčnost
  • Rozměry
  • Cena
  • Pomalý start
  • Spotřeba barvy

Pro Canon jsem se rozhodl z důvodu, že po předchozích zkušeností s tískárnami mi právě Canon vydržela nejdéle. Moje požadavky byly: wifi, oboustranný tisk a jednotlivé cartrige. Tato tiskárna všechno splňuje a umí toho mnohem více. Trochu jsem se obával instalaci do zabezpečené wifi sítě, ale podle návodu to bylo bez problému. Uživatelské menu tiskárny je jednoduché a intuitivní na ovládání. Tiskárna má sice větší rozměry a vyšší cenu, ale za to kvalita zpracování tomu odpovídá. Nemile mě překvapilo kolik spotřeuje barvy. Tisknul jsem asi tak 30 stránek a 2 cartrige jsou na polovině a jeden na třičtvrtině obsahu. Tisk je svižný i při normální kvalitě tisku. Tuto tiskárnu bych doporučil každému, který má doma síť a už ho nebaví přenášet soubory na flash disku k počítači, ke kterému je tiskárna připojena a každému, který se spíše dívá na kvalitu než na cenu.

• Ano (2)

• - jednoduché dotykové ovládání
  • - potisk CD, DVD...
  • - dělené inkousty
  • - kvalitní scaner
  • - relativně pomalý náběh, poté už tiskne rychle

Všestranná multifunkční tiskárna. Ocenil bych především velmi jednoduchou obsluhu celého přístroje. Spolehlivé je dotykové ovládání, vylepšený barevný display. Ke kvalitě tisku nejsou žádné připomínky, je vynikající. Scaner také velmi dobrý, oceňuji zejména možnost scanování např. více fotografií zaráz a uložení do více souborů.
Spotřeba inkoustu v normě. Od tohoto modelu přibila i barva šedá. Tiskárna vybavena wifi. Obával jsem se instalace ale naprosto jednoduše krok po kroku dle přiloženého instalačního CD zvládne i naprostý začátečník. Tudíž nyní možnost tisknout z jakéhokoliv PC v domácnosti či kanceláři.
Dlouhodobě využívám možnost potisku vlastních CD a DVD, je jednoduché a vypadá velmi pěkně. Vybaveno možností čtečky karet, USB. Možnost tisknou či skenovat přímo na USB Flešku.

• Ano (3)
Ověřený zákazník KASA.cz

Anonym

Přidáno: 6. ledna 2012

Zakoupeno v KASA.cz

• Ovladatelnost, perfektní tisk
  • Nemám negativní stanovisko

Doporučuji, oproti předcházející tiskárně IP4300 jednoznačně lepší.

• Ano (1)

Zobrazuji 1 - 6 ze 6 recenzí