vybrali jsme ho z vice produktu a bil nejlepsi a dostupny cenove Zobrazit celou recenzi
Samsung CLX-3185
Laserové barevné multifunkční zařízení - Tiskárna multifunkční laserová - Samsung - laserové - Barevný tisk - A4 - LCD - Oddělené náplně Technologie tisku: laserová,multifunkční Tisk: barevný Možnost bezokrajového tisku : NE Možnost oboustranného tisku: NE Max. velikost tisku (cm): A4 - 21 x 29.7 Rychlost tisku... více »
od 4 552 Kč
0% | (0) | |
3% | (2) |
Miloš
Přidáno: 27. dubna 2012
Používám ji jako domácí tiskárnu.Jsem naprosto spokojený a doporuču ji všem.
Martin Simak
Přidáno: 19. dubna 2012
Tiskárna je super
Teď jsem přeinstalovat firmware a stačí kupovat prášek za 180kč na 1000-1500 stránek a jedu skoro zadarmo
Pokud by jste se take radsi zbavili pocitani stranek a uštřili na jednom toneru až 800 kč tak napiste.Nechci za to žádné sumy jako treba 25-50 dolaru.Naucim vas jak to obejít a pokud mi za to poděkujete nebo dáte treba 100 kč to uz bude na vás jinak za to nechci nic.ICQ -215-746-007
Tiskárnu jsem vybrala domů. Máme doma 2 studenty, kteří musí kopírovat a tisknout a u inkoustových tiskáren byl pořád problém se zasycháním inkoustu. Jsem nadšena kvalitou barevného tisku, klidně bych si ji pořídila i do kanceláře. Velice snadno se instaluje, narozdíl od věhlasnější konkurence.
Milan Vrabec
Přidáno: 18. ledna 2012
Průměrný výrobek s podprůměrnou cenou.
Divím se doteď, jak je možné, že když tiskárna tak slušně tiskne i skenuje, tak mizerně kopíruje (rozostřené, nevěrné barvy).
Uživatelské rozhraní při skenování mě přímo dráždí. (nejde zvětšit na fullscreen - kdo ty blechy má luštit)
Barevný tisk je myslím pomalejší, než je deklarováno ve specifikaci.
Ale jinak solidní dílenské zpracování.a tisk z PC je v dobré kvalitě i na různé druhy papíru. Trochu vidím problém ve větších jednolitých plochách - je vidět řádkování.
Doporučuji pro občasný domácí tisk dokumentů, zejména černobílých.
Tiskárnu jsem vybral z více nabízených produktů, za prijatelnou cenu je velmi kvalitni a splnuje naroky jak na tisk, tak na scanovani.
Výborná investice pro domácnost, kde se málo tiskne a na léta Vám vydrží toner. Pro vizitky i letáčky kvalitní tisk - tudíž se Vám investice vrátí - nedá se v ničem srovnat s inkoustem (6 let zkušenosti a trápení)
Široká paleta laserových tiskáren Samsung se na jaře rozrostla o novou modelovou řadu barevných multifunkcí. Svými parametry by měla oslovit menší či středně velké kanceláře. Jak bude na takovou práci stačit?
Celá recenze na www.svethardware.czZobrazuji 1 - 27 ze 27 recenzí