Poradna Multifunkční zařízení


Autor: | Vloženo: 24.01.2018 000 14:35 | Témata: Poradna Multifunkční zařízení

Dá se sehnat tisková hlava canon pixma MP 540 do 700,- ?

nebo, zůstaly mi rezervní nádržka (520 a 521). dají se použít do jiné multifunkční tiskárny ?
nebo prosím doporučte multifunkční barevnou tiskárnu. nemusí mít oboustranný tisk, ani nemusí být super rychlá. máme ji pro domácí použití. u canonu bylo bobré dokupování určitých barev.
děkuji za obsáhlejší odpověď.
Petr Palán

  • 24. ledna 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, pane Paláne,

    k Vašim dotazům:

    1. Originální tisková hlava vychází na cca 2000,- Kč bez DPH. O alternativním provedení, které by bylo funkční a spolehlivé nemáme informace.

    2. Z aktuálních modelů nevíme o žádném, který by podporoval uvedené cartridge.

    3. Pokud potřebujete barevný tisk, tak ekonomicky nejlepší řešení bude zakoupit tiskárnu s tankovým systémem, kde již při zakoupení získáváte náplně v ceně, které vydrží opravdu hodně - v řádu tisíců stran. Tisk stránek i fotografií v plném pokrytí nebo bezkokrajový tisk se pak stává zábavou bez neustálého vyměňování cartridge... Z tohoto hlediska Vám doporučujeme tiskárny Epson řady ITS. Jelikož se jedná o více modelů a každému vyhovuje něco jiného, tak bude vhodné, když si projdete modely této ITS řady a vyberete tu, která Vám nejvíce vyhovuje. Více zde https://www.epson.cz... V prodeji je také podobný systém od Canonu např. řada "G" resp. G3400, se kterou máme také dobrou zkušenost v nátisku cca 3500ks různorodých dokumentů a fotografií stále na dodané náplně a tiskárnou.

    Pěkný den

    Tým Toner Trade CZ
    www.toner-trade.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Toner Trade CZ

      24. ledna 2018 - Oficiální zástupce obchodu Toner Trade CZ

      Upřesňujeme ke Canonu G3400:
      V uvedeném nátisku nám ještě zbývá vice než půl zásobníku naplněného inkoustu u každé barvy a u černého dokonce cca třičtvrtě zásobníku, takže opravdu úsporný provoz...


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.