Nejnovější recenze ze sekce Multifunkční zařízení
- Vše ok
naprosto vše OK, tiskárna splnila moje očekávaní
- Kvalitni tisk
- Pri tisku na fotopapir je kvalita srovnatelna s fotolabem (stejna kvalita jako z fotokiosku)
- Rychle zapnuti tiskarny
- Bezproblemova instalace tiskarny i na Linux Ubuntu 18.04 -- bez potreby instalace ovladacu
- Barevny tisk na bezny papir je ponekud vybledly
- Original barvy jsou drazsi nez cela tiskarna.
- Pri tisku fotky v cernobilem modu jsou pouzivany barevne naplne (!! ??)
- Prijde mi, ze napln ubyva i kdyz se netiskne.
- Pri tisku se musi fyzicky dojit k tiskarne a vytahnout uloznik, aby mohl zacit tisk.
Tiskarna koupena pro domaci potreby.
Zatím mám krátce, instalace bez problémů, pro domácí tisk ideální.
Epson EcoTank L6270
Přidáno: 25. května 2024
(naposledy upraveno 25. května 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
- levný tisk
- jednoduchá levná domácí tiskárna
Perfektní grafický výstup, navíc s pigmentovým inkoustem. Levný tisk. A tento model i parádně rychlý. Chybí již jen automatický oboustranný podavač pro skener. Za tu cenu ale super.
Splňuje očekávání. Funguje perfektně.
Jsem spokojená. Scen i tiskárna v jenom. Má tichý chod. jsem spokojená
Dobré.
Zatím pracuje jak má.
- černobílá tiskárna HP poměr výkon / cena v pohodě
- instalace ovládání tiskárny přes mobil v pohodě
- instalace přes Wifi, chvilku zabrala, ale je to rovněž funkční
- oboustranný tisk v požadované kancelářské kvalitě v pohodě
- zatím nemůžeme posoudit spotřebu toneru pro krátký čas užívání tiskárny, momentálně je v tiskárně tzv. zaváděcí toner
- rychlá tiskárna
- Drahé tonery
Produkt jsem dosud neobdrzel,
- Bezdrátový tisk
Některé účetní, správcovské a jim podobné aplikace nejsou schopny tisku. Tiskárna vyhodí chybu tisku a hotovo. Odzkoušeno na win 10, win 11, přes Wi-Fi i na přímo přes kabel. . U žádné jiné tiskarny jsem se s podobným problémem nesetkal. Nepomohla ani HPpodpora, ani ajťák.
Zboží vráceno
- Výhodná cena
- Poměrně složitá instalace
- Jednoduchost
Zatím naprostá spokojenost. Jednoduchá instalace.
Zatím funguje bez problémů.
Pro domácnost ideální
- neplní základní funkci= tisk.
Problémy s tiskárnou už tu byly zmíněny, nebudu se opakovat, jen s nimi naprosto souhlasit. Instalace obtížná a ačkoliv už jednou tiskla, opět netiskne. Neustále probíhající ověřování.
- Tisk i přímo z mobilního telefonu, nastavení bylo jednoduché.
- Ukládání skenu do složky (více možností volby pro různé formáty).
- Nastavení tichého režimu, automatické zapínání i vypínání tiskárny.
- Automatický oboustranný tisk.
- Nastavení doby čekání na zaschnutí inkoustu.
- Nutno dokoupit kabel USB pro propojení s PC!
- Dražší barvy.
- Častěji se zasekává papír při oboustranném tisku.
Zapojení, kompletace, včetně nastavení tonerů i spárování s PC kabelem, mobilem přes WIFI (včetně tisku přímo z mobilního telefonu), ukládání skenu do složky (více možností volby pro různé formáty) - vše funkční a jednoduché, zatím vytištěno cca 100 stran.
Skenování, tisk - OK. Kopírování dosud nezkoušeno.
Celkem dost funkcí, včetně tichého režimu (krom ON / OFF, lze nastavit i časové okno), automatického zapínání i vypínání tiskárny, doby čekání na zaschnutí inkoustu.
Jen se mi častěji zasekává papír při oboustranném tisku a vydolovat jej pak dá práci... :D
- Vše v jednom.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »