Nejnovější recenze ze sekce Multifunkční zařízení
- Tiskne, kopíruje a skenuje kvalitně, doufám, že to vydrží, je to moje již druhá MF tiskárna Canon a byl jsem s ní vždy spokojen
- Má všechny funkce, které jsem požadoval od síťového multifunkčního stroje pro domácí kancelář
- Instalace není tak složitá, jak někteří popisují, stačí si na webu Canon vybrat, co všechno chci instalovat a potom jen stáhnout potřebné soubory a instalovat dle pokynů. Instalujte celý balíček ovladačů, jinak vám bude chybět ovladač skeneru.
- I když to není dnes zvykem, doporučuji přečíst před instalací a používáním podrobný návod, je na webu a v češtině. Nebo alespoň témata z něj, které zrovna řešíte.
- Pomůže vám i vložit přiložené CD do mechaniky (máte-li ji k dispozici) a nechat se navést k podrobnému návodu, kde se dozvíte veškerá nastavení a způsob použití
- Jedná se o poměrně vyspělé zařízení, proto mu je třeba na začátku věnovat trochu času a energie, aby dlouho a dobře sloužilo
- Uvítal bych, aby se panel ovládacího displeje dal natočit i do strany a měl trochu větší citlivost na dotek, ale i tak je to použitelné
- Excelentní kvalita foto tisku.
Tiskárna Pixma G640 nahradila po 10-ti letech dosloužilou tiskárnu Pixma MG8150. Kvalita fototisku je srovnatelná, možná o něco lepší, náklady na originální inkoustové náplně nesrovnatelně nižší. Ovladatelnost tiskárny přes počítač je jednoduchá s mnoha možnostmi vlastní kreativity. Velkou výhodou je výměnný zásobník odpadního inkoustu. Rovněž 2 tiskové hlavy jsou vyměnitelné bez nutnosti servisního zásahu. Velmi kvalitní tiskárna výrazně šetřící provozní i servisní náklady.
Splňuje požadavky
- levné, leč kvalitní
- nemožnost přímého kopírování
- Rychlý tisk
- Oboustranný tisk i skenování
- Tichý chod
Za ty peníze super stroj. Na vytištění faktur plně dostačující - i rovnou z mobilu.
- kvalitní tisk
S tiskárnou jsme spokojeni, kvalitní tisk, jednoduchá obsluha.
- kvalita tisku a rychlost
- Oboustranné skenování
- Oboustranný tisk
- Docela rychlá odezva v síťovém připojení
- Levnější než náplně
- Drahé náplně
- Dovoz domů a vybrala jsem na doporučení a zatím jsem spokojená doufám, že bude vše v pořádku. Také volali jestli potřebuji poradit což potěšilo. Koupě byla dobrá i cena. Pro domácnost dostačující kopíruje krásně. Zatím vše OK
dobra cena
- Nutná opatrnost při vkládání papíru, chybí pravé vodítko
Vysoké rozlišení tisku
Epson Expression Home XP-2150
Přidáno: 10. dubna 2024
(naposledy upraveno 13. května 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
Tiskárny EPSON používám více jak 15 let. Proto jsem si zase objednal tiskárnu zn. EPSON.
Zatím nová tiskána pracuje dobře. Je tišší než tiskárna předešlá. Jsem s ní spokojen.
Žádnou nevýhodu jsem zatím nezjistil
- rychlost
- Dobrá cena i funkce.
- Hezky tiskne , skenuje
- Bezproblémová instalace přes USB
- Vypadá dobře, není velká
Zatím funguje bez problémů , jak má.
Nenechte se odradit na začátku instalace. Po instalaci zařízení budete odměněni skvělým provozem.
- Velmi dobrý poměr ceny a kvality
- Uzavřený zásobník papíru
- Pouze jednořádkový displej, nepohodlný způsob zadávání připojované WiFi
- snadné používání i dokonalá kompatibilitas různými zařízeními
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »