Poradna Brother DCP-1610WE

Autor: | Vloženo: 06.11.2018 000 08:27 | Témata: Poradna Brother DCP-1610WE

Automatické vypnutí

Dobrý den. Nedaří se mi aktivovat funkci automatického vypnutí (po 1 hodině a pod.). Na dotaz v servisním středisku Brother mi bylo sděleno, že tato funkce znamená "Režim spánku", což se mi nezdá. Do tohoto režimu se přece tiskárna uvede po cca 2 minutách nečinnosti sama, ale stále je zapnutá a připravená. Mám dojem, že po nastavení příslušného času automatického vypnutí by se měla vypnout stejně jako při použití tlačítka "OFF". Firmware i software mám aktualizovány, proveden restart, ale na diplayi je i po nastaveném čase vypnutí stále "Režim spánku" a spotřeba neklesne na úroveň jako když přístroj vypnu tlačítkem a jaká je uváděna pro stav vypnutí. Děkuji za případnou radu, co dělám špatně nebo za osobní zkušenost.

  • 6. listopadu 2018 - Oficiální zástupce obchodu Pekro

    Dobrý den,
    k nastavení funkce vypnutí slouží aplikace RPC Brother.
    ke stažení na stránkách Brother zde: https://support.brother.com...

    Případně se můžete obrátit na nás záruční a pozáruční servis Brother https://www.pekro.cz...

    Za pekro.cz
    Stanislav Kropáček

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Lubomír Hoffmann

      6. listopadu 2018 - Lubomír Hoffmann

      Dobrý den pane Kropáčku,
      děkuji za Vaše vyjádření. Bohužel ani po instalaci aplikace z Vašeho odkazu a následné změně konfigurace tiskárna automaticky nevypíná i když kontrolní zprávu o nastavení vytiskne se správně zadanými údaji. Taktéž v menu přes displej přístroje lze nastavení automatického vypnutí měnit a potvrdit, avšak stejně se po nastavené době nevypne. Reaguje pouze na hardwarové tlačítko OFF, kdy na displeji krátce problikne "Úsporný režim" a poté se displej vypne a poklesne spotřeba - myslím, že tak by mělo fungovat i to automatické vypnutí.
      Vzhledem k mému pokročilému věku a minimálních znalostech PC techniky a Anglického jazyka vidím, že i nadále budu muset svou DCP 1610-WE vypínat ručně, což mě mrzí. Funkce automatického vypnutí byla jedním z mnoha důvodů, proč jsem si tento přístroj pro občasné použití vybral.
      I tak Vám děkuji za ochotu a vstřícnost,
      s pozdravem
      Lubomír Hoffmann


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.