Poradna Brother DCP-9020CDW

Autor: | Vloženo: 27.09.2016 000 12:40 | Témata: Poradna Brother DCP-9020CDW

Černý svislý pruh na stránce

Hezký den,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Máme zakoupenou tiskárnu Brother DCP-9020CDW. Měnili jsme poprvé toner podle návodu a od té doby nám přístroj na každé stránce udělá kousek od levého okraje přibližně 1 cm tlustý černý svislý pruh. Jsem naprostý laik a bojím se přístroj čistit, abych něco nepoškodila.

S pozdravem
Velichová Michaela

  • 27. září 2016 - Oficiální zástupce obchodu Toner Trade CZ

    Dobrý den,

    používáte toner originální nebo alternativní ?
    Ideální je použít pro vyzkoušení další zcela novou originální tonerovu kazetu a po několika stranách zjistit, zda se se zmíněný pruh ztrácí nebo ne.

    Pokud jsou odstraněny všechny ochranné prvky na kazetě, tak chyba může být v tonerové kazetě. Popř. se zkuste podívat, zda se při výměně trochu toneru nevysypalo do tiskárny právě na místo, kde se zmíněný zobrazuje pruh popř. do podavače papíru.

    Pokud objevíte někde vysypaný toner a máte k dispozici vysavač s úzkou násadou, tak můžete použít i tento způsob bezkontaktního vyčistění, rozhodně však nedoporučujeme stlačený vzduch, který Vám může způsobit větší problém.

    V případě pokud Vám problémy budou přetrvávat i po výměně tonerové kazety, tak doporučujeme využít lokálního záručního servisu tiskových zařízení Brother.

    Pěkný den.

    Tým Toner Trade CZ
    http://www.toner-trade.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.