Poradna Brother DCP-J105

Autor: | Vloženo: 23.08.2017 000 18:54 | Témata: Poradna Brother DCP-J105

Výměna náplní

Budeme poprvé měnit náplň(ně). Přístroj hlásí , že dochází žlutá. Další barevné taky dochází, ale zatím bez upozornění. Černé je je ještě asi 1/3. Černý tisk už ale tiskne 1. stránku hůř, další, třetí a dál, už normálně.
Tiskárnu často nepoužíváme, proto je černé ještě relativně hodně.
Vzhledem k tomu chceme vyměnit všechny barvy. Nevíme ale přesně jak. Tedy to, že se mají dle návodu vyměňovat v jakémsi nařízeném pořadí ukázaném na displeji.
Můžete nám prosím někdo odpovědět, jak máme v tomto postupovat, abychom neudělali chybu? Je to pořadí výměny tak důležité, když chceme měnit všechny barvy? Na co si máme dávat pozor? Co máme kde nastavit před výměnou té které barvy?
Předem moc děkuji.

  • 23. srpna 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    přikládáme odkaz na základní příručku uživatele zde http://download.brother.com... ,kde je na str. 31 popsána detailně výměna ink.kazet.

    Problémy, které popisujete u černé kazety mohou být způsobené častější nečinností tiskárny. V tomto případě je vhodné spustit čištění ink.hlavy, klidně i opakovaně.

    Inkoustové kazety lze měnit i před vypotřebováním, pořadí nutné není. Zpravidla tiskárna pozná novou kazetu a zeptá se Vás na displeji, zda se jedná o novou kazetu. Tato hláška po potvrzení "ano" má také resetující účinek na čítače stavu ink. kazety.

    Pěkný den

    Tým Toner Trade CZ
    http://www.toner-trade.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.