Poradna Canon Pixma MG6850

Autor: | Vloženo: 26.08.2016 000 14:39 | Témata: Poradna Canon Pixma MG6850

Přečnívající papír v podavači

Papír v otevřeném podavači je sice zároveň s hranou podavače, ale při pokusu zavřít podavač přečnívá hranu o 1,5 cm (20 listú) a je nutno zdvihnout kryt náplní a papír pod tento kryt podsunout. Tuto oparaci nutno podstoupit při každém uzavření zásobníku. 100 listů (max dle návodu) už rozhodně neuzavřete, ani 50 listů ne!
Mám zmetek tiskárny nebo je to její vlastnost (pokud ano. tak konstruktéra vymáchat v řece, aby se probral) Takovou ptákovinu jsem ještě neviděl!
Wolf

  • 28. srpna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Toner Trade CZ

    Dobrý den,

    u této tiskárny konstruktér nepočítal, že podavač papiru bude uživatel uzavírat s papirem. Ani v návodu, ktrerý máme k dispozici se o tomto způsobu nic nepíše, tudíž všechny tiskárny tohoto typu jsou na tom zcela stejně a nelze tak hovořit o konstrukční či výrobní chybě.
    Dá se říci, že u většiny levnějších tiskáren je většinou podavač otevřený a pouze pro účel přepravy nebo nevyužívání tiskárny lze podavač uzavřít obdobně jako u Vaší tiskárny.

    Pěkný den

    Tým Toner Trade CZ
    http://www.toner-trade.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Wolf

      31. srpna 2016 - Wolf

      Děkuji za odpověď i když nemohu souhlasit, u většiny tiskáren (i levných) je zásobník papíru uzaviratelný (třeba i zasunut pod tiskárnou) . U takto koncipované tiskárny je nutná neustálá manipulace s papírem. To ale nevyřešíme. Škoda tohoto nesmyslu, jinak nelze proti tiskárně nic namítat.
      Zlatá MP 550!!


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.