Poradna Canon PIXMA TS9150

Autor: Standa | Vloženo: 02.01.2021 000 13:19 | Témata: Poradna Canon PIXMA TS9150

Standa

Cartridge

Dobrý den, zajímalo by mě, zda v tomto zařízení vysychají cartridge při delším nepoužívání (netisknutí) a zda lze tisknout pouze černobíle, když v přístroji bude daná pouze jedna černá cartridge nebo tam musí být dáno všech 6 ks cartridge?

  • 3. ledna 2021 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, Stando,

    cartridge vysychají při delší nečinnosti v každé inkoustové tiskárně. U podobných typů jako je tato tiskárna hrozí i zaschnutí nebo zanesení celé inkoustové hlavy v případě nepoužívání. Výměna celé inkoustové hlavy nebývá rentabilní.
    Co se týče Vašeho druhého dotazu, tak pro tisk musí být v tiskárně osazeny všechny kazety s dostatečnou kapacitou a to i v případě, že budete chtít tisknout pouze černobíle...

    Pokud tisknete více černobíle, tak zvažte spíše nákup čb laserové tiskárny, kde i při dlouhodobém nepoužívání nic nezasychá popř. inkoustovou řadu tiskáren HP Deskjet, kde je možné využívat pouze černou kazetu a v případě nutnosti dokoupit kazetu trojbarevnou. Tento systém není tak ekonomický, efektivní a barevně kvalitní jako u šesti samostatných kazet, ale mohl by vyřešit tento problém při výběru nové tiskárny...

    Pěkný den

    Tým Toner Trade CZ
    www.toner-trade.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.