Poradna Epson L386

Autor: | Vloženo: 06.02.2017 000 11:38 | Témata: Poradna Epson L386

Hledám malou multifunkci

Stará laserová HP 6L dosluhuje tak hledám náhradu, tentokrát už multifunkci. Tisknu minimálně na což mi toner v HP 6L stačil několik let. Na tiskárnu mám skříňku která má hloubku 34cm a hledám tedy tiskárnu která má max. tuto hloubku. Z laserových mne zaujala černobílá HP LaserJet Pro M130nw, ale zvažuji jestli nejít do barevné inkoustové. Sem tam barevně tisknou potřebuji, zatím jsem to řešil v práci. U těch inkousových bych preferoval doplňování toneru z lahviček. PC technik z práce mi doporučil značku Brother, jenže mezi nimi jsem nenašel žádnou s lahvičkovým plněním a hloubkou do 34cm a tak mne zaujala Epson L386. Nemám se bát vysychání při minimálním tisku a doporučovali byste tuto Epsonku nebo v ceně do 5 tis něco jiného? Rád bych tiskl jak přes USB z pevného PC tak z notebooku přes Wifi.

  • HP Děčín - značkový obchod HP v Děčíně

    HP Děčín - značkový obchod HP v Děčíně

    6. února 2017

    Dobrý den,

    Určitě se nemusíte bát vysychání, tedy pokud nejsou pauzy mezi jednotlivými tisky v řádu měsíců. Zde navíc od výrobce obdržíte inkoustu na celou dobu životnosti tiskárny - černá na cca. 13.000 stran a to samé barevné.

    http://www.hpdecin.cz...

    Navíc máte po registraci k dispozici záruku na Vaši tiskárnu 36 měsíců.

    Vyšší model L486 má navíc implementovánu čtečku na karty, umožňuje zvětšovat, zmenšovat kopie. S inkousty a zárukou je to stejné s L386.
    http://www.hpdecin.cz...

    Hloubka obou modelů je max. 30cm. Oba dva modely jsou vybaveny WiFi i USB konektivitou.

    S Pozdravem Heran Jan

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.