Poradna HP Color LaserJet Pro M477fdw CF379A

Autor: NošeníDětí.cz | Vloženo: 01.10.2016 000 11:59 | Témata: Poradna HP Color LaserJet Pro M477fdw CF379A

NošeníDětí.cz

NošeníDětí.cz

Náhradní díly?

Chtěla bych se zeptat, jak je to u této tiskárny s cenou náhradních dílů. Třeba u OKI je softwarově daná životnost válce, zapékací jednotky a třeba po 20.000 stranách se musí dokupovat a měnit, což dost ovlivňuje výši nákladů na tiskárnu. U této tiskárny informace o tom nemohu nikde najít...
Díky,
Věra

  • Značkový obchod HP v Děčíně

    Značkový obchod HP v Děčíně

    1. října 2016

    Dobrý den,

    Nejspíš je řeč o veškerém spotřebním materiálu, který je zmiňovaného modelu jednosložkový, tedy válec i toner je jeden celek.
    Neb netuším se kterým modelem OKI či jiné konkurence srovnáváte, chcete-li pomoci vytipovat barevnou multifunkci vhodnou pro Vás, zkuste mi poslat kolik předpokládáte tisknout měsíčně odhadem stránek barevných a černých a já se pokusím Vám navrhnout to nejlepší co natrhu je nabízeno s nejlepším TCO. TCO znamená celkové náklady na vlastnictví zařízení za určitý časový úsek - obsahuje cenu pořízení, náklady na servis, spotřebovaný materiál primární - tonery a válce a sekundární - maintenance (např. zapékací jednotka, přenosová jadnotka a pod. (náklady na el. energii).

    Pokud budete souhlasit, zkuste napsat předpokládané zatížení a k jakému tyup tisku bude primárně zařízení používáno (foto, kancelář, všeobecné...) na tento e-mail: [email protected], nebo na [email protected]

    S pozdravem a přáním příjemného prožití víkendu

    Heran Jan

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 1. října 2016 - Oficiální zástupce obchodu Toner Trade CZ

    Dobrý den,

    u této tiskárny nejsou díly uživatelsky výměnné jako u tiskáren zn. OKI, tudíž výrobce neuvádí jejich servisní výměnný nebo kapacitní interval v rámci spotřebního materiálu obdobně jako u tonerových kazet.

    Pro velice hrubý odhad ceny samotných dílů bez ceny za praci, zkuste vyhledat na internetu následující part numbery servisních dílů:
    Zapékací jednotka: RM2-6435-000CN
    Přenosový pás: RM2-6454-000CN
    Zobrazovací válec: je součástí každé tonerové kazety

    Samotných dílů je na tiskárnu samozřejmě podstatně více, ale tyto se většinou v tiskárnách OKI vyměňují po určité době životnosti, tudíž na porovnání to bude dostačující.

    Pěkný den

    Tým Toner Trade CZ
    http://www.toner-trade.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.