Poradna HP Deskjet Ink Advantage 3525 CZ275C

Autor: | Vloženo: 11.06.2014 000 00:17 | Témata: Poradna HP Deskjet Ink Advantage 3525 CZ275C

Automatický duplex, wifi, levný provoz, v rozmezí 3000 - 4000

Tisknu cca 500-1000 str. ročně, převážně černobíle, co by jste mi doporučili?

Případně by mi stačila i ČB laserová s uvedenými požadavky, pokud nějaká kvalitní v daném rozmezí existuje.

Děkuji za radu.

  • Značkový obchod HP v Děčíně

    Značkový obchod HP v Děčíně

    11. června 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    Jako nejvhodnější zařízení, které aktuálně splňuje Vámi dané požadavky je HP OfficeJet 8600 - CM749A, které nabízí požadované funkce a levný provoz. Je možné Vám tento stroj nabídnout za 3.999,- CZK s DPH s tím, že Vám zůstanou benefity, které jsou ke stroji nabízeny standardně. První jest tisková kazeta No.950xl s výtěžností až 2.300 stran ZDARMA, 2x balení papíru HP po 500 listech a navíc po registraci máte možnost získat až 1.000 korun za Vaše původní zařízení a taktéž máte možnost si zaregistrovat prodloužení záruky na 36 měsíců. Detaily naleznete na našich stránkách včetně rozboru nákladů - http://www.hpdecin.cz.... ČB laser, který Vám nabízí pánové z HP Marketu by z Vás tahal jen a jen peníze
    M1536dnf, pro ilustraci náklady na stránku se blíží 80 haléřům.
    V případě Vašeho zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat, tiskáren máme na skladě více jak 10 kusů stále skladem a navíc máme tento stroj v show roomu jediného značkového obchodu HP v Děčíně.

    S pozdravem Heran Jan

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • 11. června 2014 - Oficiální zástupce obchodu HPmarket.cz

    Vážený příteli,
    doporučím Vám inkoustovou a laserovou tiskárnu, které jsou vhodné pro kancelářský tisk.

    Levnější volbou pro tuto zátěž je tiskárna HP OfficeJet Pro 8600, na kterou je spoustu zajímavých akcí. Cena této tiskárny je sice 4299, ale při vrácení staré tiskárny je poskytnutý zpětný bonus 1000 Kč. Cena jednoho výtisku je nižší než u nejlevnějších laserových tiskáren.
    Více informací na tomto odkazu
    http://www.hpmarket.cz...

    Druhou možností je nákup laserové multifunkční tiskárny. U HP je nejlevnější model za cenu 6700 Kč
    HP LaserJet Pro M1536dnf
    http://www.hpmarket.cz...
    Je to nejlevnější HP laserová tiskárna s duplexem. Levnější modely tuto možnost nenabízejí. Čistě laserová tiskárna s duplexem začína na 4600 Kč.

    Osobně bych pro kancelářský tisk spíše zvolil HP OfficeJet 8600. Důvodem jsou akce, levný provoz a cena této tiskárny.

    S pozdravem

    Aleš Jančar
    www.hpmarket.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • T.M.

      11. června 2014 - T.M.

      Také jsem o 8600 uvažoval, ale podle Dtestu stoupne spotřeba inkoustu při občasném použití až 5x. a pokud je to pravda nebude tisk žádná levná záležitost. Nejsem si jistý jestli při tisku 500-1000 str. ročně bude 8600 dostatečně využitá a zhodnotí se.


    • Značkový obchod HP v Děčíně

      11. června 2014 - Značkový obchod HP v Děčíně

      Dobrý den,

      Nemyslím si to, tedy pro případ, že nebudou prodlevy mezi jednotlivými tisky měsíc. Snížení výtěžnosti černé kazety z 2.300 na cca. 500 stránek není příliš reálné. Zkušenosti našich klientů - prodáno více jak 300 kusů jsou poněkud jiné. Není možné dělat závěry z testu jedné tiskárny. :-) A i kdyby to pravda byla většina obdobných laserů má náklady na tisk černé okolo 1 koruny a navíc mají 10x větší spotřebu el. energie.

      S pozdravem Heran Jan

      Značkový obchod HP v Děčíně


    • HPmarket.cz

      11. června 2014 - Oficiální zástupce obchodu HPmarket.cz

      Prozraďte mi prosím na co vlastně tiskárnu chcete? Jaký typ černobílých dokumentů tiskněte? Máte ji doma nebo ve firmě?
      Zajímalo by mě to - poradím Vám tak podle svých osobních zkušeností.


    • T.M.

      11. června 2014 - T.M.

      Tiskárnu mám na domácí použití, většinou tisknu černobílé dokumenty pro studijní účely (na kvalitě mi až tak nesejde stačí když to je čitelné), občas nějaké barevné obrázky, ale žádné foto apod. vyžadující vysokou kvalitu barevného tisku nepotřebuji.

      Byl jsem už téměř rozhodnut pro 8600, ale odrazují mě ty výsledky z Dtestu. Je mi jasné, že při neoptimálním provozním vytížení bude spotřeba vyšší, ale ten 5-ti násobek který uvádějí je opravdu hodně.

      Děkuji.


    • Značkový obchod HP v Děčíně

      11. června 2014 - Značkový obchod HP v Děčíně

      Evidentně nevěříte zkušenostem a slovu prodejce, který by chtěl za každou cenu prodat. Věřte mi nebo ne, 5x větší spotřeba je blábol, který jsem už dlouho neslyšel. Na trhu jsou v podobné relaci 2 stroje s obdobnými náklady a to EPSON WorkForce Pro WP-4525dnf a HP Office Pro 8600. EPSON není ale bohužel nabízen s požadovanou výbavou (absence WiFi) a vyšší cena. Naše zkušenosti a současně zkušenosti našich zákazníků jsou víceméně dobré a pokud jsou nějaká negativa, tak nikdy ne na téma nesmyslně vysoká spotřeba inkoustu? Ovšem pokud uvažujete na tiskárně tisknout jednou za dva měsíce, tak není možné uvažovat o inkoustu, byť není reálné aby spotřeba byla taková, jakou prezentuje dTest. To už by se těch několik tisíc uživatelů jen v ČR dávno ozvalo, že je něco v nepořádku.

      S pozdravem Heran Jan

      PS. Je možné Vám nabídnout stroj i do zápůjčky, tak aby jste si jej otestoval, ale berte to jako krajní řešení, které Vám jako značkový obchod HP nabízíme.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.