Poradna HP Deskjet Ink Advantage 3545 A9T81C

Autor: | Vloženo: 07.10.2015 000 14:37 | Témata: Poradna HP Deskjet Ink Advantage 3545 A9T81C

Uzavřený zásobník/podavač papírů?

Dobrý den,
má tato tiskárna možnost v sobě uschovat onu stovku papírů, tak že se na ně nebude prášit? Že se třeba papíry dají do nějakého šuplíku a zasunou do tiskárny odkud si je pak tiskárna sama vytahuje a tiskne na ně?

  • 7. října 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, pane Kašpare,

    onu stovku papírů v tomto modelu bohužel neuschováte tak, aby se na ní neprášilo. Nicméně v současnosti uvádíme do nabídky nové modely těchto tiskáren, kde už bude možné papír uložit do spodního šuplíku. Nástupce modelu HP Deskjet Ink Advantage 3545 je tiskárna HP Deskjet Ink Advantage 4535 (http://www.hpmarket.cz...), kterou začneme zanedlouho prodávat.

    Pěkný den

    Jakub Keclík

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      16. října 2015 - Anonymní uživatel

      Děkuji za odpověď.
      Umí i vámi nabízená tiskárna (model 4535) tisknout pouze černou kazetou bez nutnosti mít vloženou (plnou) barevnou náplň?
      A máte nějaké údaje o spotřebě inkoustu během startování/parkování tiskárny? Půjde jen o občasný tisk - pár listů za měsíc, tak aby se pak 90% barvy nespotřebovalo jen na parkování trysek.


    • HPmarket.cz

      19. října 2015 - Oficiální zástupce obchodu HPmarket.cz

      Také nový model 4535 umí tisknout pouze s jednou inkoustovou kazetou.
      Bohužel nemám k dispozici přesné údaje, ale tiskárny se dvěma kazetami a integrovanými inkoustovými hlavami (jako například doporučený model) jsou optimalizovány právě pro občasný tisk, kdy při čistění trysek spotřebují minimálně inkoustu. Zvláště v porovnání s tiskárnami, které mají 4 kazety je toto řešení výrazně vhodnější.
      Jakub Keclík


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.