Poradna HP DeskJet Ink Advantage 4675 F1H97C

Autor: | Vloženo: 24.09.2017 000 21:28 | Témata: Poradna HP DeskJet Ink Advantage 4675 F1H97C

Ovladače

Po přeinstalování Win10 64-bit nejde nainstalovat ovladač k tiskárně. Nainstalujte se pouze ovladač k faxu, ale k tisku ne. Jeho instalace je blokována Windows. Před obnovením systému bylo vše OK. Co s tím?

  • 24. září 2017 - Oficiální zástupce obchodu Toner Trade CZ

    Dobrý den, Petře,

    doporučujeme kompletně odinstalovat všechny ovládače k tomuto zařízení popř. vymazat registry. Následně stáhnout z webu výrobce zde https://support.hp.com... aktuální ovladače popř. software a provést znovu instalaci tiskového zařízení. Případnou blokaci instalace prověřte a případně povolte v řízení uživatelských účtů systému Windows resp. snižte úroveň zabezpečení.

    Pěkný den

    Tým Toner Trade CZ
    http://www.toner-trade.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr

      25. září 2017 - Petr

      Tak bohužel tiskárna stále nefunguje. Úroveň zabezpečení v řízení uživatelských účtů snížena až na minimum. Při pokusu o aktualizaci potřebného ovladače nebo o jeho ruční instalaci všechny pokusy skončí hlášením : ovladač tiskárny není kompatibilní se zásadami povolenými v tomto počítači , které blokují ovladače systému Windows NT 4.0 .


    • Toner Trade CZ

      25. září 2017 - Oficiální zástupce obchodu Toner Trade CZ

      Dobrý den,
      z Vašeho dotazu není zřejmé zda jste provedl čístou instalaci operačního systému nebo pouze obnovení systému po nějaké chybě OS. Naše přechozí doporučení se týkalo nejčastějšího problému s instalací, u Vás je chyba jinde. V tomto případě Vám tak nedokážeme poradit a bude vhodné Vás odkázat spíše na některý z lokálních IT servisů, kde mohou výše uvedenou chybu diagnostikovat a opravit...
      Pěkný den
      Tým Toner Trade CZ


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.