Poradna Multifunkční zařízení


Autor: | Vloženo: 29.10.2012 000 06:55 | Témata: Poradna Multifunkční zařízení

Multifunkcni laserova barevna tiskarna

Chtela bych vedet, zda existuje multifunkcni barevna laserova tiskarna, ktera mi dovoli tisknout cernobile, i presto ze barevny toner bude prazdny. Rada bych mela barevnou multifunkcni tiskarny, v pripade potreby tisknout barevne, ale vim, ze hlavne budu tisknout cernobile. Kdyz jsem mela inkoustovou Lexmark tiskarnu, ci HP, vzdy jsem mohla tisknout cernobile, i presto ze barevna cartridge byla v tiskarne, ale prazdna. Bylo mi receno, ze v tehle dobe uz to u novych tiskaren nejde, a tak bych uvitala odpoved odbornika a pripadne doporuceni na kvalitni barevnou multifunkcni laserovou tiskarnu v cenove relaci do 4,000 Kc.
V pripade, ze zadna takova neexistuje, ktera by mi dovolila cernobily tisk v pripade ze barevny toner je prazdny, prosim o doporuceni cernobile multifunkcni laserove tiskarny v cenove relaci do 3,000 Kc.
Take by mne zajimalo, zda ceny za nove tonerove naplne se hodne lisi od vyrobce k vyrobci, a zda bych mela vybirat tiskarnu spise podle toho, nez podle porizovaci ceny.

Predem dekuji. Snazim se udelat rozhodnuti jiz nekolik mesicu a skutecne odborna rada, nekoho kdo ma skutecne prehled by mi byla velice napomocna. Setkavam se s naprosto nedostatecnou znalosti ruznych produktu u prodavacu a z toho duvodu hledam odpoved touto cestou.
S pozdravem
Jana

  • Značkový obchod HP-DĚČÍN

    Značkový obchod HP-DĚČÍN

    29. října 2012

    Dobrý den,

    U většiny HP barevných laserových tiskáren a multifunkcí lze v konfiguraci zařízení nastavit tisk s prázdnými barevnými kazetami. (defaultně toto zapnuté není)

    Systémová nastavení

    Nastavení spotřebního materiálu

    Kazety s barevným tonerem vyberte možnost Černobílý tisk, která vás upozorní na téměř prázdnou tiskovou kazetu, přičemž tisk bude pokračovat pouze černou barvou.

    Jen je otázka, jaké Vám nabídnout zařízení do 4.000 korun, když žádné takové cení k dispozici.

    http://www.2hheran.cz...

    Navíc těžko se doporučuje, když jste neuvedla kolik cca stránek měsíčně plánujete tisknout. Obecně lze říci, že barevné i černobílé tiskárny a multifunkce nejnižší řady mají relativně vysoké tiskové náklady. Možná by pro Vás byla vhodnější multifunkce inkoustová, některé modely se dají pořídit za Vámi uvedené cenové relace a nabízejí výrazně levnější tisk (až 40% ceny laserového) a vůbec celkově výrazně nižší náklady.

    S pozdravem Heran Jan

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.