Poradna Multifunkční zařízení


Autor: | Vloženo: 11.09.2010 000 21:15 | Témata: Poradna Multifunkční zařízení

Laser nebo inkoust?

Uvažuji o koupi multifun. zarizeni a nemohu se rozhodnout, jestli laser nebo inkoust. Tiskneme doma tak 2x do mesice, ja fakturu, manzel obcas neco do prace. Staci nam cernobily tist, barvu nepotrebujeme. Muzete nam nekdo doporucit, co je lepsi? Maloktera renceze se zabyva domacim vyuzitim multifun. zarizeni. Dekuji.

  • Technický support 2H-Heran Jan

    Technický support 2H-Heran Jan

    11. září 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Hezký večer,
    Na uvažované využití je asi nejvhodnější laserové zařízení a to i přestože výrobci uvádějí, že některé typy inkoustových zařízení zvládají tisk výrazně levněji, jak zařízení laserová. Nevýhodou inkoustových tiskáren však je právě Vámi plánovaný občasný provoz. Inkoust má po čase tendenci zasychat, při automatickém čištění tiskových hlav pak dochází ke ztrátám. Výhodou inkoustových zařízení je barva a širší možnosti využití. Pokud je ale využití plánováno touto formou, doporučil bych nejspíše tato zařízení - HP LaserJet M1132, které je za slušnou cenu a jsou s ním dobré zkušenosti - http://www.2hheran.cz..., nebo zařízení z produkce Samsung - SCX-4300 - http://www.2hheran.cz....

    S pozdravem a přáním příjemného prožití neděle

    Heran Jan

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.