Nejnovější recenze ze sekce Multifunkční zařízení
- vše OK žádný problém
zatím bez problémů
Bezproblémová instalace, spolehlivý chod.
pro domácnost
- krásně čistě kopíruje i tiskne
zatím jsme vytiskli jen pár stránek a vše OK
zatím nevyzkoušené, včera nainstalované k PC
upozorňuji, že nemá zásobník na papír, což mě zklamalo - jen zadní podavač papíru
Produkt přišel zabalen i s novými inkousty.
Nefungovala tisknout černá barva.
zatím jsem neměla možnost vyzkoušet, zapojovala jsem přes USB a netiskne mi zatím tak řeším
výhodou jsou tři činnosti v jednom,zatím vše v pořádku
- Kompaktní design
- Levné náplně u "Poláků začínajících na A". Každá barva je oddělena. V tiskárně jsou tedy 4 oddělené náplně.
- Jednoduché propojení s mobilem
- Horní podavač papíru lze zasunout do těla tiskárny a horní vstup uzavřít dalším dílem tiskárny, takže se dovnitř nepráší.
- Po nastavení tisku je rychlá. Pokud tisknete dokumenty, je třeba si pohrát s nastavením. Defaultní nastavení je na vysokou kvalitu tisku, takže je to pomalé a spotřebovává pak hodně barvy.
- Přes mobil lze sledovat stav náplní a včas je pak objednat/vyměnit.
- Podavač papíru je z tenkého plastu. Mám obavy, aby se při manipulaci nepoškodil. Po tisku totiž podavače vždy zasunu zpět do těla tiskárny, aby se do ní neprášilo.
- Bylo by dobré, aby tiskárna kromě WiFi měla i Bluetooth. Abych se k ní mohl připojit přes telefon/počítač, musím se odpojit z domácí WIFI a připojit na tiskárnu. Tiskárna se dá nastavit jako síťová, což je taky řešení.
- Ekonomický, tankový systém.
- Dobrá kvalita tisku, kromě fotografií.
- Wi-Fi
- Software
- Vše v pořádku
- Zatím bez problémů. Pro moji občasnou potřebu dostačující.
rychla a multifunkci tiskarna
- Stará technologie, která nenutí člověka registrovat tiskárnu, software nešpehuje zda používáte origo tonery a nenutí člověka mít wifi a internet. Klasika USB. Triviální instalace, než na dnešních HP tiskárnách. Kdybych ji nesehnal, nikdy bych si už HP tiskárnu nekoupil. Jsou totiž katastofální.
- wi-fi tisk
- tankový systém doplňování inkoustu
- český jazyk (intuitivně v nabídce dohledat a nastavit)
- display
- pozor na aktualizaci firmware = nutno zabezpečit nevypnutí tiskárny
- Přijatelný produkt za příznivou cenu.
- spojenost
- Starý, nefungující model Canon, byly popisky v češtině, u nového
- v češtině pouze lakonický návod na spuštění.
- 5 GHz !!!!
- jednoduché nastavení, stačí zadat heslo k wifi a jede.
- není potřeba žádný SW, jen na skenování
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »