Nejnovější recenze ze sekce Multifunkční zařízení
- Jednoduchá instalace
- Výhodná cena pro občasný tisk
Jsem spokojen.
- Množství funkcí jako u skenování, tak u tisku
- Dobrá cena
- Dobrý servis
- Výborné aplikace k dispozici
- Možnosti úprav fotek přímo z mobilu
Hlučná, pomalá tiskána, která po zapnutí cca 2 – 3 min. „hučí“.
V popisu produktu je skenování do mailu, nicméně toto, minimálně z tiskárny přes LCD menu toto není možná.
Odpovídající cena by byla cca poloviční.
- Best value fo money
- Ešte riešim - Copy to PC - vyzerá to iba na USB možnosť ( cez WiFi nejde )
Za tú cenu - paráda. A rozmery sú kompaktné
Skvělá a spolehlivá tiskárna za velice dobrou cenu. Pouze startovací toner od výrobce došel po několika málo stránkách. Dá se ale také levně dokoupit. Pak je už vše OK. Doporučuji.
Zatím tiskne jak má.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Snadná instalace, bez problémů, jsem spokojen.
- výborně tiskne
- WiFi, USB, kabely v pořádku, tiskne krásně.
- zatím mi velmi vyhovuje
Myslím, že za tu cenu velice kvalitní tisk a bezproblémový. Mohu jenom doporučit.
Skvělý stroj, minimální náklady na použití. Wifi připojení, AirPrint využívám stále a líbí se mi, že je tiskárna bílá:)
Zapojena, nainstalovány programy, Windows 10 ovladače našel sám, tiskne hezky, rychle. Spokojenost.
Jednoduchá instalace i obsluha, funguje bez problémů, pro domácí použití naprosto dostačující. Nezabere moc místa, propojení přes Wifi je skvělá vychytávka.
- Hlučný, horší nastavování funkcí na displeji tiskárny hlavně u oboustranného kopírování
- Méně srozumitelný manuál
- Tiskne dobře i z mobilu foto na normální papír
Lepší návod k instalaci
- Wifi ,laserová, multifunkční
za mě nic..
- Jedině že je lehčí než Canon.
- Vše, šmejd roku.
Nebylo možné tiskárnu zprovoznit, z výroby nefunkční barevná tisková hlava, řešeno s podporou HP. HP již nikdy, druhá tiskárna během dvou let ihned nefunkční.
- Tiskne barevně i černobíle větší rychlostí,než Konica Minolta, kterou jsem používal asi jedenáct let. Má menší rozměry.
- Proti tiskárně Konica Minolta, kterou jsem měl předtím, je hlučnější.
tiskárna za slušnou cenu. Rychlá instalace. Zatím bez problémů.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »