Nejnovější recenze ze sekce Multifunkční zařízení
- Zatím nevím o žádné.
- odesla me stara tiskarna
- pro domácnost, výborná volba
pro domácnost, výborná volba, příznivá cena
- jednoduchý, rychlý
- dolívací náplně
- má češtinu (což nikde na webu, ani oficiálním, není napsáno)
- maličkatý, černobílý displej
- nemá automatický duplex
- nelogické ovládání
Jednoduchá rychlá barevná inkoustová multifunklce
Zatím dobrý.
- Tisk dle představy
Obyčejná a jednoduchá tiskárna . Pro naše potřeby kdy tiskneme pouze pár papírů denně absolutně dokonalá bez jakýkoliv zbytečností .
Na obyčejné černobílé tisknutí skvělá .
Předchozí tiskárna HP M1120 vydržela 18 let což je neuvěřitelný
- Funguje bez problémů.
- Výrobce značně zredukoval dodávaný sw k multifunkci.
- To málo, co dodal , je uživatelsky nepříliš přátelské, mnohem méně, než sw ke starším multifunkcím.
- dobrá cena
- kvalitní tisk
- snadná montáž a instalace aplikace
Tiskárna je kvalitní, snadná a rychlá instalace aplikace na tisk (do telefonu nebo počítače), rychlé spojení. Není hlučná, déle se zahřívá, ale tisk je kvalitní s dobrými barvami. Investice do začátku je vyšší, ale barvy vydrží dlouho - do barev budete investovat méně. Snadná manipulace a doplňování barev. Na domácí využití naprosto dostačující. Vzhled tiskárny je minimalistický, krásně se hodí kamkoliv.
- kvalitní a rychlý tisk
Vhodná jako druhá tiskárna HP v domácnosti.
- rychlost tisku
- po zprovoznění tiskárny, mi hned hlásila chybu cartridge Magenta, takže jsem hned musela kupovat novou
hledal jsem nástupce tiskárny Canon a tato mě zaujala a nelituji výběru, hledal jsem tiskárnu pro častý tisk objemných dokumentu a fotografii a mohu jen doporučit, fotografie jsou nádherné. a tisk je velmi levný, na rozdíl od předešle tiskárny.
- Díky připojení WiFi se dá tisknout z mobilu, iPadu, notebooku bez nutnosti kabelu
- Při použití fotopapiru tiskne krasne fotky přímo z mobilu
- Pro domácí použití dostatečné
- Jednoduché připojení
- Při tisku velkých fotografií větší spotřeba barevné náplně
- Nízké provozní náklady
- Funguje bezvadně
- Kvalitní tisk
- Složitější instalace přes aplikaci Smart, ale to není chyba výrobku, nýbrž zmíněné aplikace. K instalaci je lepší využít kabel (naštěstí je stejný konektor jako ze staré tiskárny).
- Neumí oboustranný tisk
Tiskarna splnila mé očekávání.
- Japonská kvalita
Není automatický oboustranný tisk
- rychle tiskne
- rychle se spojí s telefonem i s počítačem
- na laserovou tiskárnu, tiskne slušně i obrázky
- nastavení kvality scanování
- velký zásobník na papíry
- oboustranný tisk
- zatím jsem na žádnou nerazila
děkuji
- kompaktní přístroj.
- Velmi špatné, v jednom případě ze dvou, čili v 50 procentech se tiskárna nedokáže spojit ani s počítačem ani s jinými přístroji k vytisknutí. Ke skenování je to zhruba to samé, 3 papíry naskenuje a pak napíše bud skener se používa nebo nelze se spoijit se skenerem. Občas zabere, vypnout a zapnout wifi sit, aby se přihlásily znova, ale i to není vždy. Rozhodně bych znovu nekupoval.
Opravdu velmi špatné, rozhodně bych nedoporučil.
poměr cena/kvalita super
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »