Nejnovější recenze ze sekce Multifunkční zařízení

Canon i-SENSYS MF752Cdw

Canon i-SENSYS MF752Cdw

Ověřený zákazník Pekro Ověřený zákazník

Přidáno: 16. října 2024

Zakoupeno v Pekro

Doporučuje produkt
  • vyhovuje po všech stránkách, je rychlá
Epson EcoTank L6270

Epson EcoTank L6270

Anonym Anonym

Přidáno: 16. října 2024

Doporučuje produkt
  • málá spotřeba inkoustu, tankový systém,
  • inkoust nezasychá
  • výtisky se vodou nerozpijí
  • ultralevný provoz
  • duplex
  • displej není dotykový
  • nejde zapnout WOL packetem
  • neumí sken do FTP nebo do SMB
  • kvalita tisku není nic moc
  • nemá duplex skener

přešel jsem z barevné Laserovky která měla drahý provoz.
Ecotank funguje s nízkými náklady na tisk pro domácí provoz.. cca 100stran za měsíc. zatím vytištěno asi 500 stran. ubylo asi 10% inkoustů, krkolomné ovládání tlačítky. automatické vypnutí po uřčitém čase. zapnout je potřeba ručně.
překvapila mě absence skenu do FTP nebo na NAS... skenuje se přes epson cloud a pak se nastaví jestli se výtisk uloží na Gdrive nebo odešle mejlem... složité a nespolehlivé... kvalita tisku odpovídá použitému papíru.. výtisky se vodou nerozpíjí. tiskárna nezaznamenala za půl roku žádné čištění nebo protečení tak jak u levných inkoustovek... plnění je čisté. ani kapka vedle..

HP Deskjet 2721e 26K68B

HP Deskjet 2721e 26K68B

Ověřený zákazník IPRICE.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 15. října 2024

Zakoupeno v IPRICE.CZ

Dobrá. Kvalita.

Ověřený zákazník Testuj.to Josef

• hezký design
  • velmi snadná instalace a zprovoznění
  • rychlé scanování
  • HP instant ink - služba automatického doplnění toneru
  • trošku hlučnější
  • poměrně malé tonery (snad dlouho vydrží)

Multifunkční tiskárna je za mě super. Hodně oceňují wifi připojení a možnost tisknout přímo z telefonu. Prvnotní zprovoznění a spuštění bylo pravu velmi rychlé. Na to, že se jedná o inkoustovou tiskárnu, je tisk rychlý a kvalitní. Tiskárna je kompakntní a designová. Vhodná do domácnosti nebo malé kanceláře. Myslím, že v menší kanceláři hlavně oceníte funkci HP instant ink, kdy vám automaticky chodní nové tonery dle potřeby. Tuto službu zkouším a už mi jednou dorazily domu, takže máte vše bez starostí a nic neřešíte.

Ověřený zákazník Obchůdeček Ověřený zákazník

Přidáno: 14. října 2024

(naposledy upraveno 14. října 2024)

Zakoupeno v Obchůdeček

Doporučuje produkt
  • Dolévání inkoustu, zdá se, že zanedbatelné náklady na tisk
  • V balení byla nejen standardní sada 4 inkoustů , ale také 1x černý navíc

Použitelná multifunkce. Koupeno dětem (3x VŠ studenti) pro běžné použití. Zdá se , že splňuje vše co jsem očekávali.
Pokud v praxi bude fungovat tak jak podle parametrů má, náklady na tisk jsou zcela zanedbatelné.
(v balení byl spotřební materiál na cca 12000 výtisků a doplnění je snadné a skoro zadara.)
Barevný tisk celkem použitelný
ČB dokumenty v pohodě
Doplnění inkoustu jednoduché , až blbuvzdorné

Uvidíme po roce

Ověřený zákazník planeo.cz Rudolf

Zakoupeno v planeo.cz

Doporučuje produkt

kvalita dobrá za slušnou cenu

Ověřený zákazník Testuj.to Lukáš

• Kvalitní tisk
  • rychlý tisk stránek
  • duplex, LAN, WiFi
  • přehledný dotykový displej
  • Pomalé nabíhání tiskárny při zapnutí
  • pomalá komunikace aplikace HP Smart s tiskárnou

Tato nová tiskárna se opravdu povedla. Je vhodná pro běžné "rodinné" barevné tisknutí. Oceňuji velký horní podavač, jak pro kopírování, tak sken. Bohužel v horním podavači se nedá kopírovat a skenovat oboustraně. Barvy jsou reálné, kvalitní, nerozmazané.
Služba Instasnt ink je perfektní v tom, že za poměrně levný peníz Vám automaticky přijde domů náhradní cartrige s potřebnými barvami.

Ověřený zákazník Testuj.to Michal

• tisknutí z mobilu
  • kvalita tisku
  • připojení na wifi se povedlo až s druhým telefonem

Tiskárna HP OfficeJet Pro nabízí skvělou kvalitu tisku a rychlost, což ji činí ideální pro kancelářské použití. Propojení s telefonem je jednoduché, což usnadňuje tisk dokumentů přímo z mobilu. Zprovoznění tiskárny je celkem jednoduché ale nepodařilo se mi připojit tiskárnu na wifi s jedním telefonem. Povedlo se až s jiným (oba Android)

HP DeskJet 2821e 588Q2B

HP DeskJet 2821e 588Q2B

Doporučuje produkt

Dobrý funguje jak na normálně kopírování, tak i fotky

Ověřený zákazník Testuj.to Michal

• Kvalitní tisk
  • Pohodlný tisk (při online instalaci a využití všech služeb HP)
  • Podpora HP na YT kanále a webových stránkách
  • Pro méně zkušené možná náročnější instalace
  • Omezené využití všech možností tisku při "neúplné" instalaci

Dosud jsem používal pouze laserové tiskárny ale HP OfficeJet Pro 8122e mě mile překvapila vysokou kvalitou tisku. Barevné dokumenty a fotografie vypadají skvěle, a černobílý tisk je ostrý a čitelný, což je ideální pro běžné kancelářské i domácí použití. Stejnou kvalitu nabízí i skenování a kopírování. Rychlost tisku je naprosto dostačující pro běžné potřeby.
Během instalace jsem narazil na pár problémů. Na HP Elitebooku jsem instaloval ovladače manuálně, což vedlo k tomu, že se nainstalovala jen základní verze tiskárny bez všech funkcí. Na MacBooku byla instalace přes HP Smart komplikovanější, protože aplikace tiskárnu neustále nedokázala najít, ač byla správně připojena k Wi-Fi a Bluetooth. Nakonec se však tiskárna sama objevila mezi zařízeními.
Dalším detailem, který by mohl být, mého pohledu, lepší je displej. Je menší a je umístěný vpředu, což ztěžuje čitelnost, pokud je tiskárna nízko. Umístění displeje nahoře by bylo přístupnější. Kapacita automatického podavače by mohla být větší ale není to zásadní problém.
Co se týče služeb HP+ a HP Instant Ink, zatím je nevyužívám, protože nevím, jaký bude poměr barevného a černobílého tisku. Tisknu také bez připojení k internetu, což mě od těchto služeb zatím odrazuje.
Registrace HP účtu je nutná pro plný přístup k funkcím, jako je eko tisk a tisk fotografií. To považuji za omezení, které by mohlo být lépe řešeno.
Tiskárna je poměrně velká, což může být problém na domácím menším psacím stole ale v kanceláři s dostatkem prostoru to není významné omezení.
Celkově je HP OfficeJet Pro 8122e skvělá volba pro ty, kteří hledají moderní tiskárnu s kvalitním výstupem a pohodlným ovládáním. Zároveň bych před pořízením doporučil zvážit některé detaily jako je její velikost a potřeba registrace.

Brother DCP-T720DW

Brother DCP-T720DW

Ověřený zákazník E-Brother.cz Ladiss 13...

Zakoupeno v E-Brother.cz

Doporučuje produkt

Tiskárna je skvělá a bez chyb, tiskne hezky i oboustranně. A dělá kvalitní a hezké fotografie. Nemusím kupovat barevné cartridge, ale jen dole barvu do každé zabudované cartridge v tiskárně. Oboustranný tisk mi vyhovuje. Takže musím říct, že jsem se tiskárnou nesmírně spokojen A není to má první tiskárna od společnosti bradar, i s předchozí tiskárnou jsem byl velice spokojen. Bohužel, mou chybou předešla tiskárna odešla !

Ověřený zákazník Allegro.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 12. října 2024

Zakoupeno v Allegro.cz

Doporučuje produkt
  • dobrá kvalita tisku,výdrž náplní

Ověřený zákazník Apple JAM Jula

Přidáno: 11. října 2024

Zakoupeno v Apple JAM

Doporučuje produkt

Po uvedení do provozu vše funguje tak jak má. Prozatím spokojenost, doufám, že to tak bude napořád. V hodnocení "za 25 dní" se vyjádřím k ostatním dotazům.

Pantum BM2300W

Pantum BM2300W

• Tiskne
Epson EcoTank L3260

Epson EcoTank L3260

Ověřený zákazník Alza.cz Karel

Přidáno: 10. října 2024

(naposledy upraveno 9. listopadu 2024)

Zakoupeno v Alza.cz

• Na domácí použití úplně luxusní tiskárna
  • Zvládne udělat i fotky na fotopapír
  • Super cena
Canon Pixma MG3650S bílá

Canon Pixma MG3650S bílá

• tiskne a scanuje
  • komplikace při iniciální instalaci z PC postup nefunkční prošla až iniciace přes Mobil

Přes úvodní problémy spokojenost

Ověřený zákazník Alza.cz Karel

Doporučuje produkt

S ohledem na tekuté dolévací náplně zřejmě nedojde k zaschnutí, rovněž by mělo být možné zvýšit počet kopií.

Epson Expression Home XP-3200

Epson Expression Home XP-3200

Ověřený zákazník APOLLOs.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v APOLLOs.cz

Doporučuje produkt

Mám jen krátce, nemohu plně hodnotit.

Xerox B235V_DNI

Xerox B235V_DNI

• Funguje

Ověřený zákazník Testuj.to Barbora

• design
  • funkce
  • funkce HP Instant ink
  • zatím jsme na nic nepřišli

Tato tiskárna je všestranná, skvěle zvládá tisk, baví mě skenování přímo do počítače kdy přes aplikaci sledujete jak se nahrává stránka po stránce. Její rychlost je pro běžné tisknutí ideální.
Kvalita tisku je výborná. Tiskárna má moderní a jednoduchý design což je příjemné plu.
Služba HP Instant Ink je praktická, protože inkoust se objednává automaticky, což znamená méně starostí o doplňování. Celkově jde o spolehlivou tiskárnu pro každodenní potřebu, která nabízí dobrý poměr výkonu a kvality.

Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25